Charterveneet

Ikimuistoinen kokemus Suomen upeasta saaristosta asiakkaillesi tai henkilökunnallesi

 

AAMIAISPURJEHDUS

 

Aloita päivä asiakkaiden tai oman työyhteisön kanssa aamiaisristeilyllä.

Helsingin monipuolinen saaristo ja raikas merituuli pyyhkäisevät huolet mennessään ja nostavat vireystilan aivan uudelle tasolle. Voit osallistua purjehdukseen tai vain nauttia saariston kauneudesta. Risteilyn aikana tarjoillaan erinomainen meriaamiainen.

 

 

 

RISTEILYT HELSINGIN EDUSTALLA

 

Vietä ikimuistoinen tykypäivä risteilemällä Helsingin edustalla tai tuo asiakkaasi nauttimaan merellisestä Helsingistä. Virkistävän risteilyn voit päättää esimerkiksi saunaan ja illalliseen Suomenlinnassa tai Uunisaaressa.

 

 

 

HISTORIALLINEN SÖDERSKÄRIN MAJAKKA

 

Söderskärin majakka risteily vie sinut läpi luonnonkauniin Sipoon saariston sekä tutustuttaa karuihin ulkoluotoihin. Perillä tutustumme Majakkaan oppaan johdolla sekä syömme maukkaan lounaan veneessä.

 

Karujen kallioluotojen muodostama Söderskär sijaitsee Porvoon ulkosaaristossa noin 15 mpk päässä Helsingistä. Korkeimmalla kohdalla seisoo 150 vuotta vanha majakka. Majakkasaarelle kuljetaan Suomenlahden ainoaa riippusiltaa pitkin, joka on jo elämys sinänsä.

 

 

 

RAPUJUHLAT MERELLÄ

 

Tule viettämään ainutlaatuiset rapujuhlat VIP-vieraittesi kanssa tai kaveriporukalla. Aloitamme risteilyllä Espoon tai Sipoon saaristoon, jossa ankkuroimme tyyneen lahden poukamaan syömään rapuja sekä nostamaan maljoja.

Rapujuhla risteilyt ovatkin loppukesän ja syksyn suosituimpia risteilyjä, joten varaa omasi ajoissa.

 

 

 

RÄÄTÄLÖIDYT RISTEILYT

Ylläolevat risteilyt ovat muutama esimerkki risteilytarjonnastamme. Räätälöimme mielellämme kanssasi juuri sellaisen risteilyn kuin haluat.

 

                                                                 Yhteystiedot:     puh. 010 470 2550       mail:  info@charterveneet.fi